S’ha imaginat fer-se una escultura en miniatura seva? Ara és possible gracies a la tecnologia de la digitalització i impressió en 3D.

És fàcil de realitzar, és com una sessió fotogràfica, dura uns minuts. Amb l’escànner 3D registrem tots els detalls volumètrics i d’acabats per obtenir un model amb el màxim de realisme.

El procés d’impressió i el pintat a mà de la figura dura uns pocs dies, al cap dels quals l’avisarem per a l’entrega.

Un record per sempre. Immortalitzi un moment de la seva vida de forma revolucionaria.

 • Retrats 3D.
  Amb els retrats 3D podrà immortalitzar un instant de la seva vida d’una forma totalment nova, retrats familiars, grups d’amics, etc.
  L’hi agrada el mon dels jocs de rol? Ha pensat amb poder jugar amb una miniatura personalitzada? Porti’ns la miniatura que el representa, realitzem un retrat 3D del seu bust i nosaltres ens encarreguem de unir-vos per a que obtingui la seva miniatura.  
  Vol realitzar un regal diferent? Facis un retrat 3D i regali una figureta decorativa a la seva parella, als pares, als avis…
  Hi ha un munt de possibilitats. 
 • Retrats 3D de festes familiars.
  Posis les seves millors gales per immortalitzar el dia del seu casament, la comunió dels nens o altres esdeveniments familiars. Realitzarem miniatures 3D per adornar el seu pastis de noces, comunió, ect.
  I l’opció entregar figueretes 3D de record de l’esdeveniment als seus familiars i amics. 
 • Books fotogràfics 3D.
  Models, actrius, actors, ara teniu un nou mitja per mostrar-vos al món informeu-vos.

Retrats 3D de models amb els seus books digitals

Retrats 3d

Consells

Us recomanem dur colors vius i estampats; evitant dur roba negra o blanca llisa.
Pels vestits de carnaval, cosplay, moviments socioculturals (ex. Steampunk), etc; consulti’ns si té un acabat metal·litzat o brillant.

Si voleu ser retratats amb complements petits o molt fins, com ulleres, bastons, etc; es possible que no siguin captats correctament, ens encarregarem d’afegir-los en postproducció.
NOTA: Usem complements genèrics; si voleu sortir amb el seu complement personalitzat, podem digitalitzar-lo en 3D, consulti’ns.

Per obtenir un resultat més detallat recomanem retratar-vos de forma individual i nosaltres les unirem en postproducció.

Preguntes Freqüents

L’escànner de ma usat no és perjudicial per a la salut, consta de flaix de llums led per a il·luminar i d’un projector de llum. Són totalment inòculs per als ulls i la pell.
Si alguna vegada a sofert marejos o altres símptomes causades per la llums com les discoteques o en videojocs, avisi’ns i canviarem el sistema de captura sense problema.

El procès de digitalitzat està en el preu Retrat 3D, i un cop realitzat ens pot demanar tantes copies com desitgi.

Avanç de passar a postproducció i impressió 3D podrà veure una replica virtual. Si no l’hi agrada la podem repetir sense costos afegits.

L’escultura està impresa de resina fotosensible i pintada a mà amb pintures acríliques.